::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, April 27, 2009

Kemarau ker?

Sejak dua menjak nie, cuaca kat bumi melaka nie amatlah panas. Sore nie dah makin macho dah. Kat opis nie, Zie lak coming soon akan b'tukar sore. Saper2 yg b'minat, sila amik nombor ok. Time keje tak terasa sgt... ada ekon. Ptg, blk kol 5, matahari nak masok tido dah. Time cuti ujong mgg baru nie, dok kat umah... cam dok dlm oven. Rasa ala2 sauna jerk. Yg dah tua bangka nie tak per ler.... yg dak kecik coet nie, cian ke dia. Tido pun asik nak ngiring jer dia.. sedap blkg bdn dia kene angin kot.

Nie masa mlm minggu.. Dia tgh khayal tgk tv, last2 trus tido.








Camtu ler dia... klu ditelentangkan blk, nangeh lak dia. Dia sedap tido ngiring mcm tu.

Minggu lps, ada belikan najmi foam mats. Beli online ok.. :P Kebetulan ada orang jual murah. Aku pun rembat ler cpt2 sbb ada 1 set jer.. Pastu, blk papa najmi nie, dia lak yg beria nak buatkan lapik utk najmi meniarap. Alih2, pas aku siap mandi, tgk2 dah jadi pondok lak. Papa najmi letak lak najmi dlm tu. Haaiih!! Anak aku!! Hai abg... tau ler.... kecik2 dulu tak dek mender alah nie.. Teringin ker? Diam jerk si najmi nie, taksub tgk kaler2 mats tu.. Sampai meleleh2 air dari idong & molot.



abaikan baju yg seksi meksi itew yer... panas beb!



Sadis tol gambo nieh! Dok zoom jer... bile snap.... zassssss.... nmpk cecair2 itew...



Nampak muscle dia yang b'ketak2 itew..

2 comments:

NuR Pu3 said...

haisH! ptT koNo sOdoT tuEh itew cEcaiR =P oBat kHuat! kEhkEhkEh

cintaKusayangMu said...

alahai..hingus ke tu..ksianye budak bolat ni...
kak..dtg umah amik kad jemputan ye...