::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 8, 2009

Kawan lama..

Tetibe arinie t'ingat kat seseorang. Member kamceng masa kat sekolah menengah di sri aman, sek. 14.. pj. Hmm.... per kabor ler gamaknye dia erk. Kenal ngan dia masa mula2 masok sekolah menengah. Sekelas & dok sebelah2. Tanya Erica nama dia. B'bangsa serani. Memang kamceng sgt ngan minah nie.

T'pisah ngan Tanya masa p'tengahan form 2. Dia nie ganas skit. Ada lar t'libat skit ngan masalah disiplin kat sekolah & guru disiplin. Pastu, dia pindah sekolah kat kelana jaya. Tu sume gara2 kes disiplin tu ler...

Pastu, kitorg men antor2 surat lak pas dia pindah sekolah. Maklum ler... masa tu mana ler der men henpon2 & tenet2 cam skrg nieh! Ntah mcm mana, terus t'putus hubungan dlm dok sebok2 ngepos surat tu...



Masa dia nak pindah sekolah tu, dia ada bagi aku duit nie. Buat kenang2an. Sampai skrg nie aku dok simpan lagi. Masa nie dia ngah 'gatai' ngan Masyur. Tu yg ada nama mamat tu skali kat duit nieh. Paling last dia kapel ngan Douglas. Hmm... tuko pak we dia buat cam tuko baju jer... tak heran dah..







Nie ler member aku nieh! Nie gambo lama dah nie... Tak der gambo lain.. nie jer yg ada.

Ada jgk carik kat friendster, dah jumpa tapi friendster dia cam tak aktif jerk. Cuba kat FB, jumpa. Siap nama penuh tapi.... tgk gambornye... cam tak brp nak kenal jer... dok London lak tu.. tp rasanya cam ya..

Bukan stakat dia jer... ramai lg stujes2 yg nak dijejak. Stakat nie, cume kontek ngan si alin jer... member kamceng masa form 4 & 5. Stujes2 yg lain, haram jumpa.





'


11 comments:

NuR Pu3 said...

macik! cri dlm facebook le

bintangku said...

dei tamby!! FB tu facebook ler... dah jumpe tp was2 bile tgk gmbr dia.

Mama Nazhan said...

hiii...mcm cari anak dara hilang jer sha ni...kihkih

NuR Pu3 said...

kwang jaQ!!! kata aku plak tambi!

atty's said...

ayu nya awek tu hah..ekekeke
salam perkenalan dr kty..tq sudi singgah blog kty tau

hysMan.. said...

dimane die anak dara saye,anak dara saya hilang ntah ke mana..hehe
can mali can ohoii..
can mali can ohoii..
can malican ketipong payung..
:p

ctzura said...

salam balas kunjungan...
saye pun byk mencari kwn2 kat FB & Friendster. Ada gak yg dpt d kesan

Good Luck yer..

Fara_Adura said...

Salam ziarah balik..exchange link eh..:D

Fara pon tingat kat kawan2 sek ren dulu..huhuh..xtau cane nak ctc..kadang kat facebuk taip nama penuh..tgk pic cam bukan,kadang letak gambar anak...abis tuh cane nak kenai..adooi..muka pon da berubah.. i miss that moments too

ochee said...

ouh.. dia ni ke...

ijad said...

kenangan lama ya...

Mama Uda said...

salam perkenalan...

dah lunyai betul duit tu.. cam pekasam..