::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, August 3, 2009

Baru start keje, mgg lps coti..

Dah seminggu menyepi. Tanam-tanaman kat facebook tu sume dah kering. Nie sume gara2 H1N1 tu ler... satu institut kene tutop dari ptg isnin mgg lps sampai ler smlm. Arinie baru keje blk tapi student start masuk kelas esok. Ada 2 org student yg kene virus nie. Tatau aper citer kat budak2 tu...

Hurm... dok kat umah, mmg tak der masa nak belek tenet2 nie. Bukak tenet pun lawat web yg wajib jer.. Bz kekdahnye... Melayan anak sorang cam layan anak ramai. Lasak bonar dia skrg nieh. Dah bsr, dia tido siang pun kejap2 jer... Kdg2 tu kite baru nak join dia landing, dia dah bgn lak. Asal celik jer mata, mula ler dia merayap lawat tapak umah. Haihh!! B'silat aku sorg2 time laling tak der.

Esok, Najmi akan genap omo 8 bulan. Hurmm... kejap jer rasanya. Riba dia pun dah penuh peha kita dah. Rasa cam baru jer pas lahirkan dia. :) Semoga Najmi menjadi anak yang soleh yer sayang..

Skrg nie dah makin bijak. Kalo org dah b'siap lawo2, pakai tudung & smart2 sume, dia nak b'dukung jer... Kalo letak bwh dia melalak. Pas kat org yg pakai bj biasa dok umah, lg ler dia tak nak. Kecik2 dah tunjuk dah... haihh!!

Pape pun, esok ler tepek gambo. Arinie tak bwk lak cameranye... :P





'

4 comments:

fiezaradzi said...

tul tu sya, anak kite nih mmg cepat tangkap..asal kite pegi kt pin2 msti nak ikut..tpi kena paki cntik2..lau pakai kain batik jer..die xlayan...mmg kan, rase cepat jer mase berlalu pas kite mlahirkn bby.. tup2..dh besor pjg..nyway, mg gmbira dlm mjga baby mu...

mamalieyna said...

itu virus H1N1 sgt bahaya, menular sana sin..menakutkan..
*eheh..dh pandai yer najmi..biasa la tu, makin besar, makin bijak!

bintangku said...

fiezaradzi: btl ler... stakat pakai kain batik ker, suar track ker, dia buat derk jer. Kalo pakai lawo2, dah merengek2 kat kite.

mamaleiyna: tu ler... takut tu... harap, elakkan ler..
Nnt kite tgk lak haidar camner key.. :P

hysMan.. said...

da mcm2 kes skrg ni ye pasal virus nih..suma skolah institusi nk di tutup..hmm..
mudah2an cepat la ia lari ke rantauan..bahaya woo..
:)

tp best la kak..boleh poco2 kat uma..hahaa