::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, August 20, 2009

"Looking For Beautiful Prince & Princess Contest"





Bersemangat nak join contest. Nie pes time nak mengontestkan diri. Sblm2 nie, tgk jer orang lain join... skrg nak try lak. Menang atau tidak tak kisah lar... Adat pertandingan kan.. Dpt tau contest nie dari mamalieyna. Thanks mamlieyna...

Contest nie dianjurkan oleh Mommy_zara. Bagus lar Mommy_Zara buat contest nie. Boleh merapatkan lagi kenalan2 di alam siber nie. :)

Antara syarat-syaratnya.... meh kite cek...

1) Jadi follower Mommy_Zara : Done!
2) Sila add banner di atas pada sidebar : Done!
3) Buat special entry untuk contest ini dan sertakan sekali satu picture baby yang comey dan satu picture baby bersama mummy or daddy! : Done!
4) Sila nyatakan sekali nama baby dan umur baby : Done!
5) Sila nyatakan bila gambar diambil : Done!
6) Link kan blog Mommy_Zara. Sila tinggalkan comment bila siap entry : Done!

*Contest ni bermula 11 August until 31 August 2009, apa tunggu lagi? Pada sapa2 yg belum join, masih sempat ye kawan2.. :)

Hadiahnya berupa :

1st Prize: 1 printed tshirt(ur bb pic on it) +1 magnetic + 1 keychain + 1Mag baby poster
2nd Prize: 1 Magnetic+ 1 Mag baby Poster+1 keychain
3rd Prize:1 keychain & Mag baby Poster
Mystery gift for number: 9 & 19

Pada sapa2 yang nak join, sila ke blog Mommy_Zara :)





Nama : Muhammad Najmi Muhaimin Bin Ezdyhar Safareen

Umur : 8 bulan 2 minggu

Gambar nie di snap pagi tadi. Masa tgh siap2 nak pegi keje, Najmi main2 dgn bouncer dia. Pastu dia meniarap dan tongkat dagu macam tu. Cepat2 snap gambar dia. Nampak cam cute jer dia buat macam tu. (puji anak sendiri lak). Mulanya nak antar gambar lain tapi sbb nie paling latest, nak pertaruhkan ler gambar baby boy mama nie... :)



Nie plak gambar mama dgn Najmi. Sblm pegi ke nursery Najmi. Masa nie umur dia 6 bulan lebih... lg beberapa ari jer lagi nak masuk 7 bulan. Eh... sama lak baju Najmi pakai tu yer.. he he he..

Terima kasih kepada pihak penganjur : Mommy_Zara .





'

8 comments:

mamalieyna said...

g.luck to najmi!..yuhhuu..kita saing sama2 ek..tgk sape yg kenaaaa.. :). tak kena pun takpa, jnji meriahhh! :)

bintangku said...

persaingan sihat... tak per... :) gud luck utk haidar jugee..

atty's said...

gudluck..to najmi..

selamat menyambut ramadhan kaseh..dan selamt berpuasa..
kty pun mengambil kesempatan memohon maaf andai ada kesalahan

bintangku said...

time kasih..
selamat menyambut ramadhan & selamat berpuasa utk kak aty..

hysMan.. said...

chaiyok2 for Najmi n Mami..
gewd luck kak..

Salam Ramadhan kak..
InsyaAllah moga bertambah rahmat dariNya.. :)

bintangku said...

tengkiu hysMan..

3n's collection said...

amboi najmi nak masuk contest yer.semoga berjaya ok....

rieda96 said...

salama perkenalan.. & good luck..!!