::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, August 25, 2009

Mummy Tummy Box


Masa awal pregnant dulu, mmg excited sgt. Mcm2 laman web diterjah nak tgk perkembangan baby dari minggu ke minggu. Dok sebok terjah menerjah, jumpa lar satu laman web nie... baiboo.com.my. Daftar ler kat dlm tu and every week akan dpt email mengenai perkembangan baby tiap2 minggu. Skrg nie pun still dpt lagi email mengenai perkembangan baby & apa yg patut dan yg tak patut kite buat. Mmg bagus lar... kite banyak dpt info.

2 minggu lepas ada dapat sms dari baiboo.com. Kene gie amik Mummy Tummy Box di Guardian yang dah didaftarkan & kene bwk IC. Menatang apa itu box? Disebabkan kene amik before 28, jadi jumaat minggu lepas gie ler amik.

Masa mintak kat staff guardian tu, bagi IC, pastu diorang pun kuarkan ler box tu dari stor. Humang ai... besornye kotak. Curious jgk nak tau apa mende kat dlm tu. Tp bwk cam ringan jer..



Balik umah tu, bukak ler tgk. Jadi ini ler isi Mummy Tummy Box tu..



Maap ler Najmi... mama ingat utk Najmi. Tp byk utk mama pakai jer.. Nama pun Mummy Tummy Box kan..

Tak byk pun isinya. Ada broucher, cd teknik urutan bayi, conditioner, hair mask treatment, wet tissue, sample krim muka, pencuci muka, pencuci lampin & pen cimb. Biasa2 jer tp kire ok lar kan...






'

4 comments:

nza said...

wah bagus tu dpt info n dpt lagi brgan free....

NuR Pu3 said...

owH! ptt la... inGat kOtak bEnda bEsO bEnO kat pantRy tuEh =P

mamalieyna said...

waa bagusnye..dh la bgi info, siap bagi adiah lagi..uuu best2x.. :)

atty's said...

BESH..DAPAT DIAH..