::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, September 28, 2009

Al-Fatihah

Sampai opis jer pagi nie, dapat berita tentang studentku excident semasa on the way nak balik institut. Sepasang, yang perempuan meninggal, yang lelaki koma. 50-50 utk hidup sebab organ dalaman dah rosak. Terkedu sekejap. Kedua-dua pelajar aku kenal & pernah ajar. Kata kawan2 arwah, kereta satria, bertembung dengan trailer. Nak potong trailer, tak lepas. Terperosok bawah trailer. Student lelaki yang drive, yang perempuan dok sebelah. Excident di Merapoh. Muka arwah memang dah tak nampak rupa. Tak tau nak kata apa dengar berita nie. Sedekahkan Al-fatihah buat Nurul Akhmar Binti Maishor & takziah buat keluarga. Aku doakan & berharap semoga, Muhammad Hafiz Bin Che Abd Aziz semakin sembuh.. Amin....








'

7 comments:

mamalieyna said...

Sedih bila dengar berita2 cenggini la..sungguh menyayat hati..Al-Fatihah.. :(

aniesa said...

alfatihah..

risha said...

Terima kasih cikgu,

Sy ni kakak Hafiz. Mak bgtau smlm alhamdulillah dia ok tp sbb pressure dia lelah. Dia mmg lelah sejak kecik. Mintak transfer ke HUSM after die stabil. Skrg di Kuala Kerai lg. Nik yg byk b'susah-payah.

Takziah utk keluarga Nurul Akhmar.

Nk tanye, klu nk mintak defer sem kn buat surat ke Adtec Melaka @ kn direct deal dgn Kementerian Sumber Manusia?

bintangku said...

mamalieyna : raya nie, mmg byk dgr citer2 camnie. sedih lar..

bintangku said...

risha : Oh... camtu ker... saya pun dgr2 citer nie dari kawan2 dia jer... nak gie melawat, jauh.. kalau ada masa pjg, mmg ramai yang nak pegi tgk.

Pasal nak defer sem tu, boleh buat surat ke Pengarah Adtec Melaka.

Nazahiyah said...

Salam, sy senior Hafiz kat TM dulu, baru tau cite ni smlam. Takziah pada Famili arwah. Pada famili Hafiz kami di TM mendoakan keselamatan Hafiz.

risha said...

Tumpang lalu lg cikgu,

Nazahiyah, terima kasih. Nanti bila Hafiz da blk KL jemputla dtg umah. Mungkin mg depan.