::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, September 8, 2009

"CUTE SLEEPING BABY CONTEST"




Semalam ada blog walking... main terjah jer blog saper2 pun. Ada terjumpa contest nie. Jadi, nak join lar.. sajer jer... menang @ tak.... adat lar kan... sajer jer menjoinkan diri bagi memeriahkan lagi contest & dpt mengeratkan lagi silaturahim sesama blogger.


"CUTE SLEEPING BABY CONTEST" nie bermula dari 03 Sept 2009 hingga 18 Sept 2009. Hadiah menarik & istimewa bakal diterima oleh pemenang & 5 penerima saguhati istimewa. Contest nie dianjurkan oleh Baiti @ Mizz Zizee. Jom kite tengok syarat-syarat penyertaan.


Syarat penyertaan :

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..

2. Perlu lah menjadi FOLLOWER
Love My New Life dan add my link nie di bloglist anda --> Done.

3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor yang paling cute,chomel sekali... --> Done.

4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu) dan umur bayi ketika itu hendakla dalam lingkungan usia 3 - 12 bulan. --> Done.

5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU --> Done.

6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali --> Done.

7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog
Love My New Life --> Done.

8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk.. --> Done.


Apa yang specialnya tentang blog Love My New Life adalah blog Baiti banyak info tentang pengetahuan parenting & suka baca cerita Baiti tentang baby Sheena. Baiti juga mempunyai ramai kenalan.

Banyak sebenarnya gambar tido Najmi. Macam2 posisi ada. Macam2 aksi dia buat. Tapi... rasanya, nak pertaruhkan lar gambar yang nie.... Gambar nie diambil masa dia tido dlm kete. Umur dia waktu nie 7 bulan lebih. Ops.... jgn salah faham.. Najmi tido memang camnie.. mata terbuka skit. Budak baik ler katakan...

NAMA BABY : Muhammad Najmi Muhaimin Bin Ezdyhar Safareen
BIRTH DATE : 4/12/2008
PLACE OF BIRTH : Hospital Sungai Buloh, Selangor
NAMA IBU : Siti Norshaniah Binti Rohani


Jadi... bagi kawan-kawan yang belum menjoinkan diri, moh ler kite beramai2 join contest nie. Terima kasih pada penganjur contest, Baiti. Kalau ada yang tak cukup syarat, Baiti bagitau akak key...





'

4 comments:

cintaKusayangMu said...

nk join gak..ni tgh skodeng2 gmbr mane yg ok...

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam terjah..huuh dear my link tak der kat sidebar u ler..nnt add yerkk
tq

Baiti @ Mizz Zizee said...

n link contest with the poster contest pun tak der kat side bar...tq

bintangku said...

ok... dah settle... semlm tenet semput pas buat n3.. tu yg tak dpt nak masukkan link & pic tu.. anyway... thanks..