::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, October 26, 2009

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

..


Sejak dua menjak nie, semakin teruja lak nak join contest. hu hu hu.. Sajer suker2 menambahkan kenalan siber & memeriahkan lagi majlis. :P Menang @ tak, tak kisah ler... adat ler kan...

Arinie ada jumpa satu lagi contest yg best. Contest nie dianjurkan oleh eliza sempena
5th Anniversary on 17th November 2009, beliau dengan kecik besar hati ingin organized :


CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

secara rasminya contest ini dilancarkan dari:
24 October 2009 hingga 17 November 2009



Antara syarat & terma yg perlu diikut adalah :

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini..

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda.

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

Gambar yg dipertaruhkan adalah.............................




Muhammad Najmi Muhaimin

10 bulan





'

8 comments:

mamalieyna said...

memang kiut sangat!!! g.luck najmi!! arif pun nk join gk aa..hehe..

nza said...

Wah bukan main lagi senyum....comey la...

E.L.I.Z.A said...

Salam,
alahai comei nya baby najmi!
chubby lak tu...geram!

rasanya mcm dlm bloglist tu belum ada blog eli kan?ke eli yg silap..try cek ek

overall, lulus >_<

NuR Pu3 said...

manyk nye contest! gud luck

Mama-Danish & Sarah said...

gud luck nanti k...

bintangku said...

mekasih sume... heh heh heh... tgh giler contest skang nie... nge nge nge..

eli... sha dah add dah blog eli... :)

HaSue said...

Gud luck untuk2 contest2 yg dah dijoin yer.. bb najmi mmg sungguh comel..cubit sket..emphh!

HaSue said...

err..untuk tuh skali jer ye..tertaip 'untuk2' lak..huhu..

*cubit pp najmi lagik.. ;)