::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, October 15, 2009

Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest



Dah lama tak masuk contest sejak pose aritu. Tadi tgh best lawat blog-blog baru, terjumpa lar satu blog yg menganjurkan satu contest yg menarik diriku ini mengontest. Hu hu hu... kalo kak nza tgk ayat daku ini, mesti dia kasik failed tatabahasa. Heh heh heh..

Gambar yg kupertaruhkan adalah....



Gambar nie diambil selepas penat beraya ke rumah sedara mara. Balik jer ke rumah, 2 jejaka nie terus tido. Penat beraya & mkn lemang. Hik hik hik..
Kenapa daku perlu dipilih sbg pemenang? Hu hu hu... nie gambar curik aka candid. Lalingku tak perasan pun daku amik gambar nie. Nie kalo dia tahu masuk contest, sure dia malu kegirangan.camno rupe malu kegirangan tuh? Ha ha ha..


Miela77 ada juga menjual Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal. Tak tau pun kewujudan produk nie. Masuk blog Miela77, baru kudapat tahu. Kire bagus jgk produk nie. Dijamin suci. Diusahakan oleh orang islam, itu yg penting. Nak plak saper-saper yg ada baby tu, harus ada simpan dirumah produk nie. Baby2 kan tak boleh mkn ubat selesema @ batuk (aku ada baca artikel mana ntah), jadi, guna produk nie, just sapu kat idung @ titis kat mulut. Tak payah pakai syringe tu. Lagi mudah keje.. Ingat nnt nak try ler sebotol, InsyaAllah... Kalo berkesan, leh kekalkan guna.(Ini bkn tujuan memancing markah keh). Bagi saper2 yg nak try produk nie, leh ler berkunjung ke blog Miela77

Bagi kawan-kawan yg blom @ nak join contest nie, jom ler kite join reramai. Tapi, mesti ikut syarat2 spt kat bwh nie.


Pertama : Uols perlulah menjadi follower Miela77 dan mesti add http://miela77.blogspot.com/ kat link kengkawan uols.--> Done

Kedua : Uols perlu copy banner diatas dan tepek kat entri dan sidebar uols dengan linkback ke blog daku.--> Done

Ketiga : Buat entri dan Uols tepeklah gambar Aksi Di Aidilfitri yang paling spontan dan cerita ttg aksi tersebut. Tak kisahlah aksi macam mana dan zaman bila janji spontan dan mencuit hati sesiapa yang melihatnya. Kemudian, beritahu daku kenapa uols perlu dipilih sebagai pemenang.--> Done

Keempat : Ceritakan apa yang uols tahu tentang Produk UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal. Penceritaan yang kreatif akan meraih markah bonus.--> Done


Hadiah Tambahan


Kelima : Sekiranya anda membeli UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal bernilai RM57, anda layak dinilai berasingan dan mendapat hadiah tambahan bernilai RM40 yang berupa produk UK Antivirus dan Bio Aura. Hanya perlu nyatakan nombor track Pos Laju yang uols dapat semasa penghantaran didalam entri uols sahaja. Pada yang belum membelinya, uols boleh order dan automatik uols layak untuk dinilai bagi hadiah tambahan ini.

Keenam : Sila tinggalkan komen di kotak komen entri ini dengan menyertakan link entri uols dan email address.

Pemenang Pertama akan memenangi hadiah yang berupa:-

UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal Bernilai RM20

dan

Minyak wangi Auralife bernilai RM20

Pemenang Kedua akan memenangi hadiah yang berupa:-

UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal Bernilai RM20

dan peserta yang membeli produk kami bernilai RM57 akan layak memenangi kedua-dua hadiah yang bernilai RM40 dan dinilai berasingan.


Meh gandakan penyertaan uols sekarang...promosi RM55 untuk 3 botol 5ml termasuk poslaju dan layak memenangi hadiah bernilai RM40 dan layak juga memenangi hadiah yang ditawarkan diatas...lagi menguntungkan..huhuhu
Kalau sapa2 yang sudi sponsor hadiah, daku amat menghargainya memandangkan kesemua hadiah diatas adalah produk yang daku jual.
Contest akan berlangsung mulai 16.09.09 hingga 16.10.09 so uols ada masa nak snap gambar dan beli produk daku hehehee...
Contest akan ditutup tepat jam 11.59pm pada 16.09.09 ye...moh le kite...

Meh la join weh...dan war2 kan pada kengkawan semua..
Oh ya sambil2 tu jgn lupa klik2 ads tu eh...adioss...





'

4 comments:

nza said...

good luck..
Wah penat sungguh tu...but so sweet!!!!

mamalieyna said...

waa join contest ee..g.luck!! sungguh mencuit ati aksi di aidilfitri tu..penat ee Najmi tu..ketiduran dgn berbaju melayu..comei2.. :)

Miela77 said...

Salam..datang menjelajah para pesertaku..semua okies..nantikan keputusannya..

gandakan penyertaan dengan setiap pembelian UK Antivirus bagi membolehkan anda dinilai dua kali..

Promosi terkini beli 3 botol UK Antivirus 5ml hanya RM55 termasuk poslaju..

~PakKaramu~ said...

Sa;lam ziarah dari Pak Karamu