::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, November 11, 2009

"Baby With Car Contest"



Wah... contest lagik. Teruje I...
Contest nie dianjurkan oleh Mr & Mrs Faez bersempena dengan AGM Kelab Keta mereka iaitu PROSBOC [Proton BLM Owner's Club].

Segala terma & syarat peraduan, leh masuk sini.

Nak masukkan gambar Najmi utk kategori Aksi Paling Berani. Sebab? Masa nie dia berdiri sendiri, tak der saper2 pegang dia. Kat tmpt driver nie ler area yang paling dia suke.


Gambar yang dipertaruhkan adalah...






Kategori 1: Aksi Paling Berani
Nama baby: Muhammad Najmi Muhaimin
Umur baby: 11 Bulan
Jenis Kereta: Grand Livina
Kelab Kereta: Tiada

Erm... ok ker gambo tu Mr & Mrs Faez? If ada yg tak complete, inform okeh! Nak letak satu jer gambar, tak brp nampak sgt aksi berani dia tu.. tu yg buat gambar couple camtu. Leh ler pilih yg mana satu yer Mr & Mrs Faez.. :)

So... bagi member2 yg nak join.... jom ler... kita meriahkan lagi majlis..

Gud Luck for Najmi & all the contestans.





'

6 comments:

mamalieyna said...

Good luck najmi cayang! encem aa die berbaju merah dgn aksi berani kt kete gituw! :)

cintaKusayangMu said...

goodluck najmi..smoga berjye ye..

Mr and Mrs Faez said...

Ha... jumpa pon N3 heheheh
Thanks 4 joining

Saya pilih gambo yg atas ek
sbb gambo yg bawah x nampak muka

Gud Luck!

NuR Pu3 said...

wah! truje i tgk keta i =P

nza said...

wah ni calon F1 ni....mana Najmi bw mama jejln naik kete tu.....gud luck najmi!!!!

bintangku said...

mekasih sume... heh heh... sesajer teruje nak join. time tak der anak dulu leh tgk jer... skrg nie bls dendam join contest. ha ha ha :P