::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, November 17, 2009

Bayar utang tag..

Salam sumer...
Uishhh... tgh ujan lebat nie... sejuk jer dlm opis.
Perut dah kenyang, mkn pisang & cendawan goreng..

Mekasih Mai & Rozi, tolong belikan..
Daku dok diopis time rehat tengah hari tadi...
Bukan apa.... nak tunggu line clear..
Bila line clear baru ler dpt 'bukti', nak bayar 'utang' tag..

hu hu hu...

Tag telah dihantar oleh mama arif... mamalieyna.
Jadi, utk tidak menghampakan mamalieyna yg sedang 'cuti-cuti' mesia diumah nun...
sempat ler snap gambor workstation masa rehat tadi..
kalo dok tangguh2 kang, lupa lak nak buat
jadi masa tgh ingat nie, haruslah dibuat...

1. Sila tunjukkan workstation anda


Dari pintu masuk, nampak ler mejaku ini... sila abaikan pemandangan area blkg kusi tu yer... penuh ngan saki baki assign student & fail2 WIM.

Pemandangan hadapan meja... mmg betul2 dkt pintu masuk.

kat sini ler slalu membuat kerja2 dan 'kerja2'. ha ha ha... spt 'kerja' yg sedang ku buat sekarang ini...

pemandangan sebelah kanan. Ada 3 lagi meja opismate. Time nie wkt rehat, mmg kosong jer lar..

Kat bucu sebelah sana tu, ada printer, mesin photostat, server (fileserver, tmpt kitorang kongsi2 file) & almari stok2 stationary.

Nun diujung sana, meja 3 org lagi opismateku. Tapi 2 org dah pindah, tggl sorang jer dok area sana.



2. Sila attachkan gambar anda hari ini dengan senyuman yang sungguh manis.

Ini jer senyuman yg sempat di maniskan. Make up pun dah cair... Nak cepat.. masa nie dah kul 2. Dah siap solat zuhur, cpt2 snap gambar sendiri. Takut kang tgh senyum2, student masuk lak. Mok cik sogan! Gambar sengaja disamar2kan...

3. sila nyatakan sesuatu yang rakan anda tidak tahu tentang anda.

* suke mencuba resepi2 yg baru jumpa, xpecially baking. Tapi tak interprem pun hasil baking tu ngan opismate. Takut tak sedap.
* Kalo ada problem ker, apa ker yg boleh buat mood terganggu, org lain tak kan perasan pun. Dok pendam dlm ati jerk..
* Dulu seorang yg pemalu... susah nak dgr sore... tapi sekarang? Luar lab pun boleh dgr sore...
* Ada perancangan sendiri, nak bukak bisnes, tapi blom jln2 lagik plan tu.. Haih!!
* Suke tgk citer horror, tak suke tgk citer2 action. Tak minat ganaz2..
* Kalo dah lama kenal, seorang yg agak garang dgn budak2.... tak cayer? tanya kat anak buah. Tapi.... sekarang.... diorang dah tak takot lagik.

4. Sila tag rakan-rakan anda..
* Kak Nori
* Kak Long
* Zie
* Kak Nza

dan kepada sesiapa yang sudi menjawab tag ini. sila2 lar yer buat assignment nie...





'

11 comments:

NuR Pu3 said...

adush!!!!!

nza said...

ha.ha.ha...daku ditag lagi...okx3 nnti kak nza wat ok...but not now...hi.kena cr pic dulu....

mamalieyna said...

hehe..good2x..tQ sudi jwb ee.leh aa tgk opis kengkwn..cam aman je kan..hehe..

HuMaiEraH said...

aseyman.... awat tak ckp nak mskkan dlm blog bleh aku expose sekali... :)

bintangku said...

nurpu3 : sila buat tugasan yer...

bintangku said...

nza : kak... buat, jgn tak buat... nak jugak tgk workstaion akak.. tempat farouk lepak mkn kerepek. :)

bintangku said...

mamalieyna : aman time rehat jer... time biasa, serabut ler skit.

bintangku said...

mai : Mai, gambo nie aku snap masa korang pegi beli pisang goreng tu... kan time ko ada kang, t'sipu2 lak ko.

♫♪ Shahida ♫♪ said...

wah cantik gak opis awk..kje kat ne..

bintangku said...

Shahida : Hmm... cantik ker? Hari2 tgk, dah tak nmpk cantiknya tu.. hu hu hu..
Keje kat alor gajah, melaka. :)

aniesa said...

aduss!!kna tag la plak..nnti2 kaklong wat k..huhu..