::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, November 5, 2009

Kene block? Ape kes???




Cit!!! Patut ler dari semalam lagi nak masuk FB tak boleh... suda kene block da... apa kes? Abih ler kebunku di farmville itu... Sebelum nie ok jer tapi start tghari semalam dah tak boleh da nak bukak. Kejam ler korunk nieh.. nampaknyer, kene say baibai ler pada fb waktu opis hour. huk huk huk..

Kalo dah tetiba nak bukak web yg dah kene block, kuar cenggitu... mmg dah sah2 kene block. Sebelum nie, derang dah block youtube. I tak kesah... Block ym, pun I tak kesah.. kali nie block fb lak.... memutuskan silaturrahim sesama insan.. ece ce ce....

Sejak menjak ada FB nie, dpt contact balik ramai stujes2 zaman sekolah. Ramai tu.... jaman sekolah rendah pun ada. Sonok dpt tgk muke memasing. Ramai dah dah "berkembang" pesat. Termasuk lar diriku ini... Dan ada jugak menyedihkan bila dapat tau ada sorang member sekolah dulu dah tak der... meninggal masa bulan pose baru2 nie sbb cancer hati. Sob...sob...sob..

Seb baik tak ingat nama member zaman tadika dulu. Kalo tak, mesti dpt jumpa jgk. Pehal lak derang nie block fb? Jeles ler tuh! I buat keje tau... Uols bagi dateline, sebelum dateline I da antar dah tau... tu pun uols tak pueh ati lagik.

Hmm... tapi tak per.... tak per.... I kan lecturer IT. Heh heh heh.. bunyi gelak malu org ja'at.





'

7 comments:

NuR Pu3 said...

pulak?! ku hingat ku sorang jak! =P kalu de pape yg buley, bwk2 le kongsikong ya.. ngee

bintangku said...

heh heh heh... dlm proses lagik nieh.... fuh! fuh! fuh!! kasik jampi sket.

NuR Pu3 said...

nak jampi pakei air liur ke xpakei air liur? hahaha...

aniesa said...

pulak..ermm,tp betulla..FB ni mg merapatkan silaturrahim.abis membe2lama dl dijumpai semula.hehehe..

cintaKusayangMu said...

adeh kak..mau mati kutu bab* diwatnye bila xleh buka fb...mokekeke

mamalieyna said...

hehe..biasa la tu..dgr2 cam byk tmpt keje dh yg kena block fb ni..maybe org leka sgt kot layan fb..tmpt saye pun tokleh open fb. seb baik blog ni still leh lagi..kalo tak..kt umah sajo..huhu..

atty's said...

alor cian..camne lah kty kalo kena blocked fb ..huhuhu..