::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, November 19, 2009

Lepak-lepak

Sabtu ahad baru-baru nie, gie lepak kat afamosa resort. Acceli member ada kursus 2 minggu, dpt bilik kat resort nie. Hari cuti, dia nak blk kg, jadi dia bagi ler kat kitorg2 nie dok sana. Kupon breakfast & dinner ada sekali jadi dia kata syg ler kalo tak gune.

Sepatutnya, daku pun kene jugak pegi kursus tu tapi sebab-sebab yg tak leh nak elak, kene ler tolak kursus tu. Ala.... kursus tu pun buat kat adtec nie jer... Member2 jgk yg ajar. Kalo yg dari jauh, best ler kot tapi kalo org2 kat sini, afamosa tu dah biasa sgt dah... dokek jor ngan adtec nie... dlm 10 minit jer leh sampai... ker tak sampai 10 minit pun..

Jadi kat sana, ada ler snap gambor sket... gambo mak ayahnyer tak yah ler... nie tepek gambo anaknyer jer dah ler...


Masa baru2 sampai, Najmi gelut lar buat lawatan tapak.. hu hu hu







baik henpon @ telefon biasa, dia buat cam menan dia jerk... Haih!!


buat spotcheck




'








4 comments:

mamalieyna said...

oraitla tu leh rehat2 free kt hotel...best ape :)..eei najmi sudah pandai cek sana sini, best nengoknyer..tak sabo auntie nk tgk arif camtu jugak..hikhik..

bintangku said...

mamalieyna : seronok tu mmg seronok tapi sedikit kepenatan lar...
tak per... tak lama lagi, dpt ler merasa jgk.. kita sama2 tgg giliran arif lak. :)

NuR Pu3 said...

wah! xsabar nak geget pp anak maklong sorang nieh!!! siap lhh... hahaha =P

nza said...

amboi najmi, siap wat spot-check lg...pndai sungguh dia...