::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, November 4, 2009

Minggu bzzzzz...

Minggu bizi? Acceli bulan2 yang bizi. Almaklum lar... dah ujung2 tahun nie... semester budak2 pun dah ujung2. Masa nie ler sibuk nak buat test & prepare utk final. Paper2 yg nak kene semak. Masa bagi assignment cam best jerk... tapi nak menanda... adusss.... nak plak ujian yg kene tulis pakai tgn tu... malas tul nak tilik satu-satu.



yang kaler biru merah tu... sume nak kene semak.



nie yang dah siap...



soklan assignment..



nampak jer sket.... tapiii....



kalo tulisan cam nie... sedap ler skit nak membaca.. kalo dah macam kat bawah nie....



mau berpinau mata nieh..



Pape pun... ini budak mau kasi interprem. Snap pagi tadi, bersiap nak pegi nursery. Cam gaya berjogging lak. Arinie dia dah genap 11 bulan.. wu huu!!


'

6 comments:

NuR Pu3 said...

maklong da xsaba nak ggit pp najmi da nie!! ha'aaa... jga!! hehe

mamalieyna said...

cepatkan najmi ni, baru nk masuk 11 bulan dh leh berjalan tu..hehe..ada gaya nk berjoging..comei jek! hepi nmpknye tuh!
*eeii sonotnyer jd cikgu tanda2 kertas, mmg impianku suatu ketika dulu..but tak tercapai lo..huhu..
*selamat menanda kertas2 jwpn..harus berpinau mata kan..huhu..
*bagus2 dlm dok bz2 leh gk update blog..mcm ni la kite nak..yeehaa..!hehe..

bintangku said...

kak nori : mok pol kat umah tu kan ader.... geget ler hat tu...

bintangku said...

mamalieyna : Alhamdulillah... dia dah mula merajinkan dirinya utk berjalan. Asik nak berjalan jer plak skrg nie... meneroka tapak kat umah.. tu, dia nganga2 tu sbb suke sgt ler tu...

nza said...

aduzzz...sakitnya mata tgk tulisan cam gitu...apa kt koyak jer...hi...
Mmg dh ujung th cbuk sgtkn..

cintaKusayangMu said...

k.syan...adeh..tulisan sape la yg meriah di tayangkn tu..klu dia jumpa blog akk msti kembang montot sbb bangga 1 msia kenal tulisan dia...moekkee