::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Thursday, November 12, 2009

"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori A



Contest lagik? Tgh giler kentang contest & giveaway nie. Kali nie nak join "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori A yg dianjurkan oleh butterfly. Kalau nak tgk syarat-syarat penyertaan, boleh terjah ke sini yer kawan-kawan....

Byk gambar yg nak diletak. Tapi pilih punyer pilih, amik gambar nie. Gambar yg hendak dipertaruhkan adalah...





Perkenalan dgn laling..... hmmmm.... panjang ceritanya... dipendekkan...

Kenal masa belajar dulu. Acceli, masa belajar dulu diriku ini kapel ngan org lain. En laling masa tu tak der kapel ngan saper2. Kenal dia pun gitu2 jer... Nama sebenar pun tak tau. Orang dok pggl nama glamer. Kalo bertembung kat mana-mana pun memang tak bertegur sapa. En laling masa tu mmg susah nak senyum kat pompuan. Member2 dia sume dah tau dia mcm tu. Masa tu aku tak pandang sgt dia pun, sbb ada org lain... ha ha ha...
Masa blajar dulu, cintan kontrak. Habis blajor, habis ler... kui kui kui... aparraa...

Semuanya berlaku masa konvo. Masa tu tak bwk camera, camera dah rosak. hu hu hu... Pastu, nak bergambar dgn member2 buat kenangan. Member yang kenal en. laling, mintak amikkan gambar kitorang... pinjam kodak dia sket.. Almaklum ler... masa tu camera yg guna kodak. Nak bergambar pun terhad. En laling yg baik ati nie pun snap ler gambo gediks kami nie..

Lepas daripada tu, nak ler gambar yang dah siap cuci tu. Tp disebabkan en laling & aku nieh tinggal sama negeri, yg lain2 dok jauh2. Diorang sume soh aku pi amik kat en. laling. Bagi no tepon soh contact. aku ler kene pi amik gambar tu kat dia. Masa tu laling dok klang. Aku lak ada kat shah alam... jadi mmg dah dkt ler kan. Pegi ler jumpa dia. Start daripada jumpa tu, en laling asik ajak jumpa jer.... pastu ajak dating.... pastu ajak bertunang... pastu ajak kawen.... pastu... pastu.... dapat lar Najmi...

Hadiah disponsor oleh :




&

Ole-ole dari Abu Dhabi




ada terjah blog Eila. Dalam banyak2 shawl yang dijual tu... berminat dgn shawl2 nie. Cantik kan? No wonder lar banyak yg sold out.








Kalo tak der contest nie... tak der ler pi belek2 gambo kawen nie... terkenang lak zaman itew...








'

10 comments:

NuR Pu3 said...

pastu? pastu? pasni? =P

|| NaFiRaa || said...

soooo sweet~ baca citer awak~ :)

kita add awak kat blog list kita ye~

nza said...

wah ni cam drama lak...best crite tu...itulh namanya jodoh sha...cam mana kita cintan-cintun bagai nk rak...alih2, tup2 kawin dgn org lain....

bintangku said...

pu3 : Pasnie? urm.... dlm planning.. :P

bintangku said...

nafira : thanks... saya pun dah follow U..

bintangku said...

nza : tu ler kak... dulu org tu kita tak pandang pun. La nie, hari2 wajib pandang. :P

mamalieyna said...

eii bestnyer kiseh centa depa..hehe...cantik aa pic kawen tu, kite dl takde bergambo luar sbb ujan lor..huhu..cedey... :P..
Good luck ya!

:: butterfly :: said...

i pun nk tau la yg part pastu?? hehehe nice story..thank u for sharing with us.. good luck yeh ;)

♥ iRMa ♥

HuMaiEraH said...

ooooo baru aku tahu kesah sbnr ko ek...hahaaaa..... mmg ramai jumpe jodoh kat sane ek termasuk akak aku dgn sepupu aku ler... hehhee....

:: butterfly :: said...

congratulation!!

cerita sha menarik hati para juri..
sila ke blog sy yer!!

http://seindahbutterfly.blogspot.com/2009/12/pemenang-seindah-butterfly-giveaway.html