::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 2, 2009

SERIUS BABY 2009 GIVEAWAY



Haih! Lama dah tak update blog nieh... bersawang dah... Ekceli, bz skit lar... bdk2 nak final exam nie. Kalo dpt b'tenet pun, lawat blog jerk. Nak makan pun, yg mana sempat jer masuk lubang tekak nieh.Nie baru ler dpt rest kejap... mgg dpn smbg blk bz... per nak buat, selagi belom tutop mate, keje, keje, keje..

Alang2 dah free skit nieh.... teruje ler plak nak join contest. Dah join byk, tak pnh menang pon. I tak kesah... adat ler kan... sajer nak meriahkan majlis. Lgpun kdg2 tu ada jgk gmbr2 yg tak pnh b'tepek lg kat blog nie...

Contest nie dianjurkan oleh Ibu Rifqie sempena bestday beliau yg ke-29. Selamat Hari Ulangtahun ke-29, semoga pjg umur & dimurahkan rezeki (w/pun tak tau tarikh sebenar).

Nak tau syarat2nyer? Meh tengok kat sini.

Muka serius yg dipertaruhkan adalah.....



Muhammad Najmi Muhaimin Bin Ezdyhar Safareen
4 December 2008
Lagi sehari genap setahun.


Ada jgk gambar2 yg lain... sajer nak buat penambahan.. :)



Pada saper yg blom join.... moh ler kite... interpremkan muka seriusblack anak masing2. Gud luck!





'

5 comments:

Rifqi Zuhairi said...

Salam Perkenalan..
Tenkiu for join...gud luck k..

cintaKusayangMu said...

wah...join contest ye...good luck k...

zai kulim said...

http://zaikulim.blogspot.com/2009/12/contest-hidup-berani-untuk-gagal.html

jom jon contest nie..

nza said...

kesiannya.....jgn lupa makan udah ye.

Comelnya budak najmi ni...

mamalieyna said...

malas ja nak join contest skrg..pasai pa ntah!.. ^_^

good luck to najmi comei!!