::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, December 11, 2009

Today is Friday, today is my birthday..


Hepi Bestday to meee!!
Hepi Bestday to meee!!
Hepi Bestday to meee!!
Hepi Bestday to meee!!

Semalam bestday laling, arinie, bestday daku pula.... pg2 lg buka mata tgk ada dua kotak perfume kat sebelah. Bukan kotak kosong okeh! Hu hu hu... sampai 2 kotak ko! Ekekeke... Slalu kalo bagi pun dpt sekotak, time bestday nie dpt 2 skaligus. W/pun bukan perfume mahal tapi aku tetap menghargainya... Mekasih abg... Baru tgk iklan kat tv, tetiba dah ada dpn mata lak. Masa bila dia beli ntah ler...
Masa bestday laling, tak tau nak bg apa. Thn lepas, kami berdua dpt 'hadiah' tak ternilai kurniaan Allah.... iaitu Najmi. Tahun nie, memikior jg apa nak bagi. Yer ler, bkn slalu nak bg hadiah pun.
Pastu ada t'jumpa satu blog yg ada jual jam tgn. Dlm tu jugak ada jual jam loceng digital. Cantik, ada blue light. Dia mmg minat jam2 digital nie tapi lom jumpa lagi yg camnie. Kalo yg kat psr mlm yg pat segi tu, simple sgt. Nie ada byk function.


Bagi kat laling tak balut2 pun. Setkan alarm kol 12 tgh mlm dan pilih lagu birthday. Ada byk lagu tapi kan nak buat bestday gift, kene ler pilih lagu bestday kan. Pastu, letak kat sebelah laling masa dia dah tido. Tgh2 mlm tepat kol 12, menyanyi ler jam tu. Laling pun terkejut & carik2 apa benda yg menyanyi tu. Pastu baru dia jumpa. Aku tido sblh buat tak dgr jerk. Ekekeke
Pastu, dah lama jam tu dok menyanyi, laling tak tau nak tekan button mana nak bagi benti... terpaksa ler daku bgn. Laling kata, ingatkan sapa lar yg psg okestra tgh2 mlm.

Esok, nak kene balik Banting. Abg ipar nak bertunang. Dr umah mak mertua, rombongan dlm 5 @ 6 bijik keta ke Bukit Aman. Minggu dpn nnt akanku tepek n3 majlis nie okeh!

Hmm.... nie nak update skit gambar masa mkn2 kat Alai aritu... mls nak citer lebih2, tgk jer keh.


acara bersantap dah selesai.. tak sompek nak snap gambo lauk.

ganeh skit budak tecit nieh.... tak dok diam.. upah sotong goreng tepung, baru dia dok diam

berkenalan ngan rakan sebaya... Qaireen, tua 2 bulan dari Najmi

Alah Najmi.... mama tgk kecik jer ko nie Najmi... bab mkn boleh tahan..

tgk cat bwh meja... tu pun dah nak ikut kucing tu skali masuk bwh meja.. Najmi... Najmi

mak we Qireen nie dok usha Najmi jer slalu. Najmi dah lari jauh dari kwsn liputan, kene kontrol skit dak Najmi nieh.

Ece ce ceh.... Najmi kejor Qaireen lak erk! T'ingat lak citer Nujum Pak Belalang, bab teka teki psl itik tu. kui kui kui...




'

8 comments:

Jieda said...

selamat harijadi.moga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur serta sentiasa diberikan kesihatan yang baik.Amin

NuR Pu3 said...

samat ayi tuwO diQ... uda tuwo adiQ akak niEh ;) nNti g makan satE hut taw!!!

mamalieyna said...

Hepi besday to u!..waa dh tua sket la..tp yg psti lg muda dr daku nih! hadoi..pgkat kakak daku kpdmu ghupenye..hikhik..moga pnjg umo, murah rezki n berbahagia selalu ek!

amboi najmi..siap main kejo2 awek yek! hehe..cumel jek pic tuh! ^_^

Mama Nazhan said...

Selamat pjg umur sha... semoga berbahagia selalu... kirim wish kat cik abe yer...dengan ucapan...bila nak bagi najmi naik pangkat ABANG? hehehe

nza said...

Jom nyanyi sama2:
Hepi besdy 2 U..
hepi besdy 2 u...
hepi besdy 2 Sha....
hepi besdy 2 u....

romantiknya couple ni...jelous lak.
Moga brbahgia ke akhir hayat..amin.

bintangku said...

Terima kasih sume.... time kasih byk2... May God bless all of U...

kak bai.... InsyaAllah, ada rezeki, dpt lar bg pgkt tu kat Najmi.

kak nza, mantik erk? Ada yg lg mantik dr nie tau kak...

cintaKusayangMu said...

hepi belated besday k.sha...kak...bestnye alai..dh lama xg mkn kt sane...rindu le ngn mknn kt ctu..best...

HuMaiEraH said...

Selamat hari lahir sha.... sowi lmbt wish...dah 28 ek... :) semoga dipanjangkan umo dan dimurahkan rezeki... Amin...