::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, January 15, 2010

Beriadah di Dataran Tampin..

Pas blk keje ptg semalam, rasa nak ronda2 kat Tampin. Sajer nak jln2 amik angin ptg... Ramai jgk yg dtg beriadah kat sini. Seronok tgk org bersenam, jogging & yg bwk anak2.

Dan orang yg plg seronok dpt berjalan2 mkn.... tak lain dan tak bukan....



lepas jer dia, tak tentu arah rupanya. Sekejap pusing sana, pusing sini.
Merata-rata dia pegi.

Reaksi pertama kali bermain..










'

14 comments:

** Perfect Love ** said...

waa seronokny najmi main kat playground ;-)samalah nak Qaisara saya.. kalau kat playground.. macam taknak balik

NuR Pu3 said...

amboi!! selonok3.. =P

NuR Pu3 said...

chOp! kasut biru? =P

mamalieyna said...

waaahh hepi sungguh najmi nmpknye tu.. ptg2 best ler ramai kanak2 kan..mcm arif ari tu g pagi, takde kwn lgsg...org berjoging je, jln2 takde..lain kali nk g ptg lah!

Ena said...

Salam ziarah
Best kan dpt bawak anak riadah mcm nie.. lebih rase hepi bile tgk anak seronok bermain & menjelajah dunia mainan nyer.. :)

|| NaFiRaa || said...

sonoknye dapat main kat taman permainan!!

bintangku said...

perfect love : itu pun dia tak mo blk.... tapi bwk dia jln2 kat area situ, pelan2 gie ke keta..

bintangku said...

nur pu3 : kasut biru tapi pakai baju peach erk... blasah jer...

bintangku said...

mamalieyna : ptg mmg ramai yg bwk anak2 ke playground. Cam meriah skit suasana. Najmi pun dah tak tentu arah jer rupanya bila sampai situ.

bintangku said...

Ena : salam kenal Ena..

Skrg tak leh lagi biar dia explore sorg2.... kita kene join main sama.. :P

bintangku said...

Nafira : Seronok mmg seronok.... tgk dia main, ngan kita skali senyum sampai ke tinge. Kalau dah besar Anis, tak yah nak pegang2 dah camtu....

ita cutevirus said...

wahhh!!! sronoknyer die...

tak tentu arah da... terlampau seronok dapat berjalan...

Mama_Aqish said...

tomeinyer baby u....salam perkenalan

nza said...

sronoknya najmi....