::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Sunday, May 16, 2010

Jom Heboh!

Hari nie, bawak Najmi jln2 ke Jom Heboh di Putrajaya... Sampai sana, parking mmg byk tapi sume penuh. Cari punya cari, dpt jmp satu tmpt yg tak byk keta parking lagi. Kene jln jauh skit jer lar...

Sampai sana, punyer ler byk booth pameran & jualan. Kan Jom Heboh sekali ngan Hari Belia. Best jgk... ada rumah hantu (utk slot Seram tiap2 hari khamis tu). Tapi tak masuk pun... Kalo berdua, leh ler masuk. Nie bertiga, tak yah lar..

Punyer ler ramai umat. Dengan cuca panas lagi. Tak ronda lama pun... ronda kejap, rehat jap bagi Najmi mkn hot dog, pastu smbg jln tgk pameran pendidikan, pastu balik. Lgpun cian kat Najmi, berpeluh2 dia. Datang sini pun nak bwk Najmi jln2. Hari2 cuti ler dpt bwk dia berjalan. Hari2 biasa, paling koman pun bwk ke psr malam ataupun ke uptown banting.


Nie masa baru sampai..



rehat jap, baru lps mkn hot dog

alamak! kabur lak!
seb baik mood dia ok. dok diam jer...

sblm balik... last posing..






'

8 comments:

SHAZA said...

dah bersawang wei....wah bestnya najmi dpt jenjalan kat jomheboh....

NuR Pu3 said...

;)

mamalieyna said...

haaaiii...lama nye tak tengok najmi..!! pekabo, nmpk sihat je tu..hehe..suka dpt jln2x...tp penat la..g tmpt ramai org camtu kan..panas pulak lgi..huhu..

nza said...

lama xtgk n dgnar crite najmi...dh besar bujang nie...sha apakhabar...kerja kt mana skrg???

bintangku said...

shaza : skali skala dpt sapu sawang..

bintangku said...

mamalieyna : Najmi sihat... mamanya pun makin 'sihat' jgk. Camno tu? :P

bintangku said...

nza : Alhamdulillah... sume sihat. Kat banting jgk, area2 umah. Mgg dpn ada tmdg lagi tapi ngan spp lak... harap dpt lar... dah biasa keje ngan gomen nie, rasa janggal lak bila keje ngan swasta. Hu hu hu

SHAZA said...

tolong vote efa kat link ni
http://dalia2cute.blogspot.com/2010/05/contest-peserta-3.html
tengkiu....