::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, October 19, 2010

N3 minggu ini...


Minggu nie sedikit bz. Dpt Bos baru.... sedikit cerewet. Macam2 dia mintak kita design. Design layout itu, design display ini, buat poster itu, buat poster ini, edit sana, edit sini.... naik berpinau mata nie ngadap pc lama2. Gambar ai sendiri pun ai tak edit tauuu....
Tak per ler.... dah namanya kerja.... buat jer ler.... lgpun leh update skill yg sedia ada nie haa.... hu hu hu

Tadi dok terjah menerjah, baru tau result utk contest mamalieyna dah kuar. Huh! Ai dah ketinggalan zaman daa....
Resultnyer, tak der rezeki utk Najmi. Its ok... Mula2 berkecimpung mmg camnie. Kene kalah dulu. hi hi hi... At least, Najmi dikategorikan sbg Top 12. Tahniah Najmi sayang...
Nnt, kita leh join contest lagik yer Najmi...


Nie salah satu gambar dari Top 12. 2 gambar kat atas tulah pemenangnya.... Nak tau pemenang final? Terjah sini.

Apa2 pun, thanks to mamalieyna yg buat contest. Seronok tgk gambar2 gelagat anak2 nie. :)


'

6 comments:

mamalieyna said...

Tahniah..! hehe..adat bertanding kan..ada masa ada luck, ada masa sebaliknya..pepun next time cuba lg tau! ^_^..Top 12 pun best tuu..

Elly & Emmy said...

top 12 pun ok juga.. mungkin lain kali kalau ada rezeki leh jadik juara pulak kan..

bintangku said...

mamalieyna : Yer lar, adat ler tu... Klu semua menang, susah lak penganjur kan.. :P

Apa2 pun, tahniah.... dah menganjurkan contest dgn jayanya... nnt buat lagi yer. :>

bintangku said...

Elly & Emmy : InsyaAllah.... tu yg kene rajin2 join contest... :>

♥Azie♥ said...

god luck najmi..amboi kak nora..esok kalau zie p umah kak nora makan nasi pastikan ada sambal belacan okeh....sbb ada tukang tumbuk

nza said...

tahniah cz dpt masuk final n top 12 tu.....xpelh najmi xde rezeki lagi tu..slmat mencuba utk contest akn dtg ok....