::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, November 5, 2010

Najmi, 23 bulan


Najmi dah pun 1 tahun 11 bulan. Bln dpn, dah genap 2 tahun. Dah 2 tahun? Dah besar dah Najmi..
Apa yg Najmi boleh buat sekarang nie? Hmm.... Jom kita tgk...

- Dah pandai kayuh basikal skit... tapi byk ngundur jer... :P
- Pandai pakai kasut sendiri
- Dah tau nyanyi lagu abc, burung kakak tua, pak mamat ada kebun (e ya e ya ooo)
- Dah tau tunjuk anggota badan.... w/pun kita sebut tak ikut turutan setiap kali tanya... :>
- Takut dgn rotan (bulu ayam tu).... kalau dia degil, tunjuk jer tu.... trus jadi baik...
- Mahir dah main kat taman permainan tu.... klu blh, slide yg paling tinggi dia nak naik... seriau wooo....
- Cerewet.... time nak psg vcd @ kita nyanyi utk dia, pandai pilih... "nanak" klu tak nak... klu nak dia sebut yg dia nak tu..
- Rajin tolong mama dia angkat jemuran.. Amik dr ampaian, bg kat dia, dia bwk masuk umah letak kat sofa, pastu dia kuar balik amik lagi.
- Skrg nie, cam dah kurang lak dia nyusu.... suka lak minum milo @ nescafe.... haih!!
- Suka mkn makanan pedas.... nak plak klu nasi & lauk yg kita mkn... isk... isk... iskk..

Masa pegi Marybrown.... bkn nak join kita mkn pun.... kejap2 dia pegi main slide kat playland

Haus.... rehat jap...
Lepak, tgk Dibo the gift dragon..

sebok dgn kerusi baru...

Amik ko.... terjelir lidah. Nak mkn cam org tua, cicah sos!




2 comments:

Umie Nurpu3 said...

wahhhh!! sudah advanced ini mama hak3!! muahx!!! mak tnya mggu ni baLek x??

SHAZA said...

wah...header baru nmpaknya erk.najmi dah bijak skang ni yer....