::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Tuesday, November 30, 2010

Tiara Beach Resort

Salam....

Hari nie cam tak der mood nak buat n3
tapi kugagahkan jua...
nak sapu sawang2 yg tinggal

Kali nie n3 tentang Family Day sabtu & ahad lepas
Kat Tiara Beach Resot, port dickson
Family Day company ayah
Sajer nak menyebokkan diri.... ngeh... ngeh... ngeh...
Tak kemana pun, byk memerap dlm bilik
Najmi tak sihat & batuk2
cian kat dia

Sampai sana sabtu tghari
Mkn, rehat2..
xtvt pun tak join
Ptg2 skit, turun nak bwk najmi mandi


pemandangan dari bilik

cam kat pantai, siap ada pasir

pool utk bdk2

Mak Long Najmi & Atuk

percubaan abah Najmi nak mandi bersama. Hampeh!
Kali nie Najmi lgsg tak nak mandi dlm pool.
Klu tak dia yg sebok nak mandi sampai tak ingat nak benti.

beria Najmi nangeh, tak mo mandi. Dia asik tunjuk jln nak blk bilik jer... Haih!!


Herol (Pak Su Najmi) dgn Atuk.

Herol yg poyo's. :P

Atuk, Mak, Ayah & laling... :>

Komen? Hmm.... kat sini, kurang best.
Tmpt yg sblm nie best, tapi lupa lak nama resort tu. :P




2 comments:

atty's said...

lom penah lg gi sini..

nza said...

ramainya org...
kesian najmi, mayb xsihat, 2 yg xde mood nk mandi kot....