::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, December 3, 2010

Malam tadi

Apa yang ada malam tadi?
Haa..... nie nak ngabor nieh.

Mlm td, buat packing bag goodies utk taska Najmi
Esok, 4hb disember.... Najmi genap 2 tahun
Jadi, buat lar sedikit goodies bag utk bdk2 sana
Semua ada 30 bag....

Tak der lar meriah sgt isi bag nie...
Tak sempat nak membeli belah
Beli apa yg tersambar jer...
Nak beli mainan kecik2 tu,
tak sesuai lak..
Kang mau tercekik lak bdk2 yg kecik
Buat apa yg termampu jer lar...

Dah siap tepek.... tak der ler grand sgt pun... besa2 jer

Air kotak... wajib ada nieh

sekali skala mkn tak per.... selalu, kanot okk... tak baik utk bdk2.

Asik sumi 3 segi jer.... beli sumi jenis stick lak. :>

belon... satu utk kau, satu utk kau jgk..

sekot tiger. Salut ngan choc.
Ada lebih2 choc buat mandi kek tu, mandikan jer kat sekot tiger tu.
Sdp jgk! Pack dlm plastik kecik bagi sorang 3 keping. :)

dah siap.... ada air, kopok, puding stick, belon & sekot.
Ok ker? Cam tak cukup isi jer kan?

Dah siap.... ready nak packing lam kotak

Last but not least.... kek coklat...

Resepinya soh kukus, tapi ai bakor jerk..
Malas nak layan kukus2 nieh
Boh lam tupperware bulat yg clear tu
Nak beli plastik bks kek tu tp tak der jual skit2
semua kedai juai byk2, smpi 10-20kpg

Mlm tadi buat, dpt lar 2 bijik setengah
2 bijik antor taska,
yg setengah tu... saiz kecik skit dari yg antor taska
buat mkn sendiri jer lar..

Nie pes time buat goodies bag
Byk lg kurangnya tu...
Len kali kita perbetulkan lagi
Utk thn nie, ini jer yg termampu buat..



4 comments:

dina said...

Hepi Besday to Najmi.... semoga jadi anak yg soleh! aunty pun nak goodies beg and nak coklat kek sebijik... sepotong tak ckp...hikhikhik

SHAZA said...

happy birthday najmi.semoga mnjadi ank yg baik & jgn nkal2 k.meh ler pos kat ank aku oii....hehehe

nza said...

hepy bufday Najmi..moga membesar menjadi anak yg pintar n soleh..umuah..

rajin mama najmi nie!!!!

Elly & Emmy said...

hapi belated besday najmi..

semoga anak yang soleh.. berjaya didunia dan akhirat..
tul laa.. rajin mama ni..