::You & Me::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

::Najmi::

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

::Najdi::

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, March 21, 2011

Projek hari minggu.

Salam....
Dah lama tak update blog
bersawang2 dah
Minggu lps, tak blk kg
sabtu, kene dtg opis jap...
Bwk Najmi skali

Pagi sabtu tu, buat nasi lemak
lauk2nya, buat ramai2 skit..
sampai ke mlm blh mkn lagik
Tp, lupa lak nak snap gambo :P

Ahad, buat laksa lak
Dah lama ngidam
beli kat kedai, asik kene yg tak sedap jer
masa beli kat pasar mlm
ada ker patut kuah laksa tu dia tumis
tgk cam berminyak jer kuahnya
dia tumis ngan minyak ler tu
mkn pun dah rasa cam asam pedas
tak sedap!!!

Last2, buat sendiri
lg puas ati
nak tambah pun blh
mkn sampai kembong!

presentation kurang menyerlah
dah lapor, gigil2 dah tgharitu


kuah laksa buat mmg tak nak pedas sgt
Nnt najmi tak leh mkn lak
buat sambal tumis asing,
time nak mkn, campur skali
tu yg ada nmpk bwg tu

isk.... tetiba.... terliur lak lagi
tak per..... ada lg kat umah tu
blk keje kang pi beli laksa, celur..
hu hu hu
dahsyat sungguh mama najmi nie mengidam

Ini budak pun join skali mkn
kuah dia kene tambah kicap sket
kuah dah abih dia hirup
tinggal laksa jer tu



2 comments:

NzA said...

sedapnya sha...pekat kuahnya tu.....

bintangku said...

NzA : Pekat2 lar baru best kan.. :)